Για άλλη μία φορά έδωσε “ρέστα” ο Κωνσταντάκης

Άριστα πήρε ο Δήμος, η ΚΕΔΗΚΕ και ο Πρόεδρός της, Άγγελος Κωνσταντάκης για την υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πραγματικά όλα εξελίχθησαν βάση προγράμματος, χωρίς κανένα παράπονο, χωρίς καμία σκιά, καμία γκρίνια και καμία διαμαρτυρία από πουθενά πραγματικά ο Δήμος φάνηκε ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση σε κάθε επίπεδο οπότε δικαιολογημένα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης εσχάτως κυκλοφορεί ανεβασμένος αφού έχει κουραστεί να λαμβάνει συγχαρητήρια από όλες τις πλευρές.

Άγγελε, μέμνησο ότι άνθρωπος ων.

Στη φωτό βλέπουμε τον Άγγελο Κωνσταντάκη σε μεγάλες στιγμές ενώ το κάδρο συμπληρώνεται με τον Λιμενάρχη Κεφαλληνίας Γεώργιο Καλιτσουνάκη.

ag1

Από ότι φαίνεται ο Άγγελος εζήλωσε τη δόξα του Προέδρου της Δημοκρατίας και φρόντισε στην εξέδρα των επισήμων να λανσαριστεί με τρόπο που να παραπέμπει στο πρωτόκολλο της Προεδρείας της Δημοκρατίας.

pro

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις