Τουριστική Επιτροπή την Παρασκευή 27 Μαϊου

Συνεδριάζει την Παρασκευή 27 Μαϊου και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Θεάτρου «ΚΕΦΑΛΟΣ», στην 7Η τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Κεφαλλονιάς, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1.Ενημέρωση σχετικά με την συμμετοχή του Δήμου στο 1ο Φόρουµ για την Ενωσιακή Στρατηγική για την Περιφέρεια της Αδριατικής και του Ιονίου (EUSAIR) στο Ντουµπρόβνικ (Κροατία) 12-13 Μαϊου.

  1. Ενημέρωση σχετικά με την διοργάνωση της Επιστημονικής ημερίδας της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής με κεντρικό θέμα «Ιαματική ιατρική και εναλλακτικές μορφές τουρισμού», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαϊου στο Δημοτικό Θέατρο «ΚΕΦΑΛΟΣ».
  1. Πρόβλημα έλλειψης προσωπικού στον Κρατικό Αερολιμένα Κεφαλλονιάς.

4.Έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου 2016.

5.Αιτήσεις-Ανακοινώσεις.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής

Ευάγγελος Κεκάτος

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις