Τα «χρυσά βατόμουρα» της παρέλασης…

Αναμφισβήτητα η παρέλαση της 21ης Μαΐου ήταν διαφορετική, αφού ως νησί είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον μεγαλύτερο θεσμό αυτής της χώρας, την Προεδρεία της Δημοκρατίας μέσω του Προέδρου κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Πάντα, σε τέτοιες περιπτώσεις, κάποιοι τραβούν τα βλέμματα, κάποιοι παίρνουν τα «όσκαρ» και κάποιοι τα «αντιόσκαρ» ή τα «χρυσά βατόμουρα», όπως λένε και οι κριτικοί του είδους!

Εμείς θα ασχοληθούμε με τα «βατόμουρα» που είναι και υγιεινά…

Το «χρυσό βατόμουρο» συνολικής παρουσίας πηγαίνει ασυζητητί στην Βουλευτή του Νομού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Το συνολάκι της ήταν καλύτερο από άλλες φορές, χρωματικά τουλάχιστον, αλλά κατά τα άλλα η αμίλητη και απλησίαστη Θεοπεφτάτου έδειξε ότι μάλλον είχε επηρεαστεί από τις δηλώσεις περί καφέ μπύρας και τσιγάρου, οπότε απέφυγε τις συζητήσεις και το ύφος της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ύφος «σουλτάνας» ή «καρδιναλίου»…

Το «χρυσό βατόμουρο» του «κολαούζου» πηγαίνει χωρίς δεύτερη σκέψη στον Βασίλη Ρουχωτά. Ο Βασίλης πήγαινε κι ερχόταν και δεν σταματούσε να «στριμώχνει» πολιτικά τον κ. Μπαλάφα… Όλοι ήταν χαρούμενοι και ο Βασίλης ήταν σαν την άδικη κατάρα, κρατώντας έναν φάκελο με τα «απομνημονεύματά» του περί των προβλημάτων του Ληξουρίου… Ο Μπαλάφας πάντως δεν έδειχνε να τον παίρνει και πολύ στα σοβαρά…

Το «χρυσό βατόμουρο» της άτακτης πολιτικής ομάδας χωρίς δεύτερη σκέψη πηγαίνει στους ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ που ανέβηκαν στην υψηλής ποιότητας εξέδρα που είχε στηθεί από την προηγούμενη ημέρα στην πλατεία… Τα επαναστατικά και τα φιλοπατριωτικά συνθήματα έκαναν φτερά και όλοι έσπευσαν να στρογγυλοκάτσουν στις καρέκλες που ήταν τοποθετημένες… πάνω στην εξέδρα και όχι κάτω από αυτήν!

Το «χρυσό βατόμουρο» πολιτικής ευθιξίας και ειλικρίνειας το παίρνουν ξανά οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για ευνόητους λόγους… Το μόνο σίγουρο είναι πως αν κάναμε ένα φλας μπακ σε στάσεις  και δηλώσεις των ιδίων, μάλλον θα προτιμούσαν να … μασούσαν παρά να μιλούσαν!!!

Και τώρα που πια δεν υπάρχουν επαναστάτες, άντε να δούμε με ποιους θα ασχολούμαστε από δω και πέρα στις παρελάσεις… Ουφ! Πάει, πέρασε κι αυτό….!

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις