Πρόγραμμα Grow Greek Tourism Online την Πέμπτη 26 Μαϊου στο Mediterranee Hotel στη Λάσση

Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης   σε συνεργασία με τον κ. Ντουράκη  Στέλιο  εκπρόσωπο  του  προγράμματος  Grow Greek Tourism Online καλεί τα μέλη της, την Πέμπτη, 26 Μαΐου, στο Mediterranee Hotel στη Λάσση.

Το πρόγραμμα  Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και το ΣΕΤΕ, με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία.

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, διάρκειας 1 – 1,5 ώρας. Στην Κεφαλονιά, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 26 Μαΐου, από τις 5μ.μ. – 7μ.μ. στο Mediterranee Hotel.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα δωρεάν αυτά σεμινάρια τα μέλη της ΟΕΕΔΔΚΙ μπορούν  να επισκεφθούν  το: greektourism.withgoogle.com

Επισυνάπτουμε και σχετικό Δελτίο Τύπου της εν λόγω πρωτοβουλίας.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος

Σίσσυ Αντωνάτου

Η Γενική Γραμμάτεας

Σωτηρία Τζαννετάτου

GGTO2016-Press Release (2)_Page_1

GGTO2016-Press Release (2)_Page_2 GGTO2016-Press Release (2)_Page_3
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις