Δίνει τέλος στην παραφιλολογία για “σπάσιμο” των Δήμων ο Κουρουμπλής

Με μία ξεκάθαρη δήλωσή του ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ, καθιστά σαφές ότι όλη η παραφιλολογία περί σπασίματος των Δήμων δεν έχει καμία βάση.

Ειδικότερα η πλήρης δήλωσή του έχει ως εξής: «Το χωροταξικό δεν είναι το πρωτεύον. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά θα ήταν λάθος να ανοίξουμε το χωροταξικό γιατί ξέρετε στην Ελλάδα ενδημεί ακόμη η λογική του τοπικισμού σε υψηλό βαθμό”.

Όπως καταλαβαίνετε μετά τη σαφέστατη παρέμβαση του αρμοδίου υπουργού οι φαντασιώσεις διαφόρων παραγόντων που καλλιεργούσαν τον τοπικισμό σε διάφορες περιοχές μήπως και ξανακαθίσουν σε καμία καρέκλα λαμβάνουν τέλος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις