Προκήρυξη για την Πυροσβεστική Ακαδημία- Επισημάνσεις

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ:

–  Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕ Κ.Υ.Α. (ΥΠ.Π.Ε.Θ- ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ)

–  ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘ.3 ΤΟΥ Π.Σ.44/2016 (ΤΕΚΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ & ΘΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΤΕΚΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ κ.α.) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ (ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΙΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΑΡΧΙΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΠΥΡΟΝΟΜΟΙ)

–  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΕΝΑ (01) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ.

–  ΑΝΑΣΤΗΜΑ (ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ & ΓΥΝΑΙΚΕΣ): 1,70 ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ

–  ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ: ΑΝΔΡΕΣ:  18-27  ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 18-25 (ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ & ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΕ 18-26)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ: 1-15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ – ΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗ- ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: 3 – 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

–  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ Π.Υ.  ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (ΙΓΓΛΕΣΗ & ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ – ΤΗΛ. 2671 023464)

– ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΄Η ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ (ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ): 6 – 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016.

– ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕ  ΔΗΜΟΣΙΟ ΄Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ [ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ]: ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

– ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ – ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΕΣ) ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ.

– ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ζ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

–  ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΆ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ (3-17 ΙΟΥΝΙΟΥ)

–  ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ-ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΝΣΤΟΛΩΝ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ)

– ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΑΠΟ:
ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (www.fireservice.gr)  & ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  (Π.Υ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΙΓΓΛΕΣΗ & ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ – ΤΗΛ. 2671 023464)

Παρακαλούμε πολύ να αναρτήσετε τα παραπάνω στις ιστοσελίδες σας για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων υποψηφίων του Νομού.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση,
 

— ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

prokirixi.pyrosvestiki.2016
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις