“Γλέντι” στο διαδίκτυο με τις δηλώσεις Θεοπεφτάτου

Ποικίλα σχόλια έχουν προκαλέσει οι χθεσινές δηλώσεις της Βουλευτή, Αφροδίτης Θεοπεφτάτου για την αύξηση του ΦΠΑ σε καφέ, τσιγάρα και ποτά, στο διαδίκτυο.

Σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ που δημοσίευσε η Athens Voice με τα σχόλια των αναγνωστών:

«Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, τα bodyline είναι» και άλλα 10 σχόλια για τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια

Αναμενόμενη θυμηδία στο ίντερνετ για τις δηλώσεις Θεοπεφτάτου

image
EMAIL
FACEBOOK
MORE

Αντιδράσεις προκάλεσε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, με τις δηλώσεις της για τις νέες αυξήσεις σε τιμές μπίρας, καφέ και τσιγάρων που έρχονται στο πολυνομοσχέδιο για τους έμμεσους φόρους.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, εξήγησε πως δεν θεωρεί πιθανό ο ίδιος άνθρωπος να πίνει πολύ, να καπνίζει πολύ και να πίνει πολλούς καφέδες.

«Προσπαθήσαμε το ποσό του 23% στον ΦΠΑ να μοιραστεί σε διάφορα είδη. Επειδή δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες, δηλ. πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό, και γι’ αυτό μοιράστηκε. Αντί να αυξηθεί το νερό και το ρεύμα, προσπαθήσαμε να μοιραστεί σε διάφορα είδη» είπε.

Οι επιλογές είναι τρεις: είτε εκφράζει όντως μια καλή πρόθεση να μην επιβαρυνθούν πολύ τα νοικοκυριά, αλλά είναι παντελώς άσχετη με την ελληνική πραγματικότητα, όπου τσιγάρο και καφές είναι σχεδόν μια οντότητα, είτε μπερδεύτηκε και ήθελε να πει κάτι άλλο, είτε μας κοροϊδεύει λέγοντας πράγματα που ούτε η ίδια πιστεύει.

Να σημειωθεί πάντως ότι στην Ελλάδα καπνίζει ένας στους τέσσερις και υπάρχει μια καφετέρια ανά 300 κατοίκους, δηλαδή δεν ξέρω πού μπορεί να μένει κάποιος για να μην έχει παρατηρήσει γύρω του ανθρώπους με καφέ και τσιγάρο στο χέρι (για να μην περάσουμε στις μπίρες).

Σε κάθε περίπτωση, η αμφιλεγόμενη δήλωση δεν πέρασε απαρατήρητη.

Απλά κι ωραία.

image

Τα γεμιστά παχαίνουν, btw. 

image

Μεγάλη αλήθεια.

image

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!

image

Εννοείται, όλοι αυτό σκεφτήκαμε. 

image

+ΕΥΛΟΓΗCΟΝ

image

ΑΑΑ: Αφροδίτη, ανανέωση, ανακαίνιση. 

image

Ο απαραίτητος Καζαντζάκης. 

image

Η Φαιναρέτη & η πλέμπα.

image

Καλημέρα είπαμε; Δεν είπαμε. 

image

Πάντα καυστικός. 

image

Κι ένα λογοπαίγνιο…

image

http://www.athensvoice.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις