“Τρεις και ο …Ρουχωτάς” στη χθεσινή συγκέντρωση για το Δήμο Παλικής

Τελικά κανείς δεν έχει πει στον Βασίλη Ρουχωτά τη γνωστή παροιμία “το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω”, έξι χρόνια μετά την εφαρμοφή του Καλλικάτη ο Βασίλης Ρουχωτάς ακόμα ονειρεύεται ότι μπορεί να γίνει δήμαρχος. Και επειδή αυτό φυσικά δεν μπορεί να συμβεί στα πλαίσια του Δήμου Κεφαλονιάς, μόνη του ελπίδα είναι μήπως “σπάσει” ο Δήμος και κατορθώσει να “ξανατρουπώσει” σε καθίκλα!!!

Έλα όμως που ο λαός της Παλικής έχει σοβαρά προβλήματα αυτή την περίοδο και του περισσεύει χρόνος να ασχολείται με τα “θέλω  και τις μωροφιλοδοξίες” του Ρουχωτά. Έτσι στη χθεσινή συγκέντρωση στα Μονοπωλάτα για την “επανασύσταση” του Δήμου Παλικής παραβρέθηκαν τρεις αιρρετοί όλοι και όλοι… ο “κούκος” Ρουχωτάς και πέντε χωριανοί των Μονοπωλάτων που απλά έπιναν τον καφέ τους στο Πολιτιστικό.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις