Στον Δήμο παραμένουν τα σπήλαια της Σάμης, ο διαγωνισμός αφορά στη διάθεση προσωπικού…

Αστειότητες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν όσα γράφτηκαν πως τάχα άλλαξε το νομικό καθεστώς στα σπήλαια της Σάμης και ότι δήθεν περνούν σε ιδιωτική εταιρεία.

Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αφορά αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση προσωπικού, όπως ακριβώς προβλέπει το νομικό πλαίσιο, και απολύτως τίποτε άλλο. Δηλαδή, η είσπραξη, η διαχείριση και τα πάντα όλα παραμένουν στο Δήμο Κεφαλονιάς και απλώς μέσω του διαγωνισμού η ιδιωτική εταιρεία που θα τον κερδίσει θα διαθέσει προσωπικό για τη λειτουργία των σπηλαίων. Τίποτε άλλο πέραν αυτού!
Επομένως, για άλλη μια φορά, κάποιοι έσπειραν ψευδείς ειδήσεις, θεωρώντας ότι οι Κεφαλλονίτες μπορούν να πέσουν εύκολα θύματα παραπληροφόρησης. Δεν γνωρίζουν μάλλον ότι ο κεφαλλονίτικος λαός ούτε τα ψέματα ούτε τα μυθεύματα πιστεύει! Έχει μάτια και βλέπει τι γίνεται!Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις