Προς πάσης φύσεως διαμαρτυρόμενους: Αφήστε ήσυχες τις Εθνικές Επετείου

Πρόκειται για μία μόδα που την έφερε στο προσκήνιο ο ΣΥΡΙΖΑ, την περίοδο που ήταν “επαναστατικός” (εδώ γελάμε), σε συνεργασία με τους τότε “εξεργεμένους” (εδώ ξαναγελάμε), ΑΝ.ΕΛ.

Την περίοδο δηλαδή που τα δύο συγκεκριμένα κόμματα που σήμερα συγκυβερνούν, παρίσταναν την σκληρή αντιμνημονιακή αντιπολίτευση έριξαν το σύνθημα στους οπαδούς τους να προκαλούν διάφορα σκηνικά και διάφορα ευτράπελα υπό μορφή γενικής και αόριστης διαμαρτυρίας, τις ημέρες των Εθνικών Επετείων.

Είναι πραγματικά απαράδεκτο ότι ακριβώς τις ημέρες που συμβολίζουν την ενότητα του Έθνους μας και την Εθνική μας συνοχή, κάποιοι λίγοι τις επιλέγουν ακόμα και τώρα για να εκφράσουν με διάφορους, αστείους συνήθως, τρόπους την πολιτική τους άποψη ή για να προωθήσουν κάποιο αίτημα. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΗΣΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις