Ανακοίνωση Συλλόγου Εμπόρων Καταστηματαρχών Σάμης “ΓΙΑΛΟΣ”:Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση

Εν μέσω μιας ζοφερής κατάστασης για την μικρομεσαία επιχείρηση που στενάζει κάτω απ΄το βάρος φορολογικό- ασφαλιστικό- ανεργίας και οικονομικής ανέχειας των συμπολιτών μας, προστίθενται και τα ιδιαίτερα τοπικά προβλήματα της περιοχής μας ως αποτέλεσμα της ασάφειας των νόμων.

Οι συνάδελφοί μας καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό χώρο της Σάμης, βρίσκονται σε ομηρία μέσα σε ένα καθεστώς ημιπαρανομίας έχοντας βασιστεί σε ψεύτικες υποσχέσεις πολιτικών προσώπων που κάθε τόσο εξυπηρετούσαν άλλο συμφέρον είτε ακόμα κάποιο προσωπικό συμφέρον , προσδοκώντας σε εκλογική πελατεία.
Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας , απαιτούμε άμεση λύση του προβλήματος και μετά την λήξη της τουριστικής περιόδου, σταθερή και μόνιμη διευθέτηση προς τον συμφέρον των συναδέλφων μας και της περιοχής μας.
Είμαστε αποφασισμένοι να κινητοποιηθούμε δυναμικά και να υπερασπίσουμε το δικαίωμά μας να επιβιώσουμε στον τόπο μας.
Ο Σύλλογος Εμπόρων και Καταστηματαρχών Σάμης “ΓΙΑΛΟΣ¨, καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση , την Κυριακή 22/5/2016 και ώρα 16:00 στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Σάμης με θέμα τα προβλήματα των επαγγελματιών της περιοχής μας και το επείγον θέμα λειτουργίας των καταστημάτων της παραλίας.

Το Δοικητικό Συμβούλιο
του Συλλόγου Εμπόρων κ Καταστηματαρχών Σάμης “ΓΙΑΛΟΣ”
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις