Μαντζαβινάτειο και Γερ. Αρσένης στα εκτός ημερησίας του Δημοτικού Συμβουλίου

Δύο θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Διονύσης Αραβαντινός. Το πρώτο αφορούσε στον Γεράσιμο Αρσένη και την πρόταση να πάρει το όνομά του το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και το δεύτερο αφορούσε στις εξελίξεις με το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου.

Η απάντηση της δημοτικής αρχής ήρθε διά στόματος του αναπληρωτή Δημάρχου Διονύση Λυκούδη: Ναι στη συζήτηση για το θέμα του Γεράσιμου Αρσένη στο κλίμα της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου χωρίς όμως να πλατιάσει σε χρόνο η συζήτηση και όχι στο θέμα του Μαντζαβινατείου αφού το δημοτικό συμβούλιο έχει πάρει αρκετές αποφάσεις για το θέμα αυτό χωρίς όμως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να τις λαβαίνει υπόψη της.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις