ΚΚΕ: Έκθεση αρχειακού υλικού-φωτογραφίας στο ΕΚΚΙ τη Δευτέρα 15 και Τρίτη 16 Μαϊου

Η ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ σας υπενθυμίζει ότι η έκθεση για το ναυτεργατικό κίνημα και τη συμβολή του ΚΚΕ θα λειτουργεί Κυριακή και Δευτέρα 15 και 16 Μάη 10 με 1 το πρωί και 6.30 με 9 το απόγευμα στο χώρο του Εργατικού Κέντρου.

Παλαιότερη ανάρτηση

Η ΤΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης  του ΚΚΕ σας καλεί: την Παρασκευή 13/5/2016 και ώρα 8.00μ.μ.  στην αίθουσα του ΕΚΚΙ σε εκδήλωση με θέμα:

Η συμβολή του ΚΚΕ στους αγώνες του ναυτεργατικού κινήματος”.

Εισηγητής: Διονύσης Αλιβιζάτος, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΚΚΕ, ναυτεργάτης.

Ταυτόχρονα οργανώνουμε ως ιδιαίτερη, αυτοτελή δραστηριότητα μια σημαντική ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΧΕΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- ΕΝΤΥΠΩΝ- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ στην αίθουσα του ΕΚΚΙ από την Παρασκευή 13/5/2016 έως και τη Δευτέρα 16/5/2016. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00πμ ως τη 13.00μμ και από τις 6.30μμ ως τις 9.00μμ.

Τα υλικά της έκθεσης, φωτίζουν την δράση και την προσφορά των ναυτεργατών σε όλες τις περιόδους της ιστορίας της χώρας μας, την ιδιαίτερη προσφορά και θυσία των κομμουνιστών ναυτεργατών. Μια προσφορά στην οποία σημαντικό μερίδιο είχαν Κεφαλονίτες και Θιακοί ναυτεργάτες με πρωτοπόρα δράση.

 Παρουσιάζουν την άφοβη και μαχητική τους  στάση απέναντι στην τρομοκρατία, στα βασανιστήρια, τις δίκες και στο εκτελεστικό απόσπασμα, τα οποία – ιδιαίτερα μέσα από τη δράση της θρυλικής  ΟΕΝΟ, τους ανέδειξαν σε σύμβολα ανυπότακτης, ηρωικής κομμουνιστικής δράσης.

 Αργοστόλι 11/5/2016
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις