ΑΣΚ: Τοπικό ντέρμπι στα τμήματα υποδομής

Την Κυριακή 15 Μαΐου το απόγευμα, τα τμήματα υποδομής του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, θα δώσουν δύο αναμετρήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα του ΝΕΟΛ.

Πιο συγκεκριμένα, στις 4 το απόγευμα στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» θα αναμετρηθούν το τμήμα Μίνι του ΑΣΚ, με το αντίστοιχο του ΝΕΟΛ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.

Με την ολοκλήρωση του παραπάνω παιχνιδιού, η δράση στο κλειστό θα συνεχιστεί με φιλικό αγώνα ανάμεσα στα τμήματα προμίνι του ΑΣΚ και του ΝΕΟΛ.

Θα έχουμε δηλαδή τοπικό ντέρμπι στα τμήματα υποδομής και καλό θα είναι οι φίλοι του αθλήματος να βρεθούν στο κλειστό και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις