Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων θα διαθέτει δωρεάν το μηχάνημα POS στα μέλη της

Αγαπητοί Συνάδελφοι, η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης μέλος της ΣΕΤΚΕ, ενημερώνει τα μέλη της  τα οποία έχουν ήδη προμηθευτεί ή θα προμηθευτούν μέχρι το τέλος Ιουνίου την Καρτέλα Ενημέρωσης Πελάτη από τα γραφεία της, ότι η τράπεζα Eurobank θα διαθέτει για όποιον το επιθυμεί δωρεάν το μηχάνημα για τις πιστωτικές κάρτες POS με ποσοστό προμήθειας επί των συναλλαγών μόλις στο   0,90 %.
Η ΣΕΤΚΕ βρίσκεται  ακόμη σε διαβούλευση για την περαιτέρω μείωση του ποσοστού αυτού ανάλογα με τον τζίρο της κάθε επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι συνάδελφοι να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΟΕΕΔΔΚΙ στα τηλέφωνα 26710 29109.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η Πρόεδρος

Σίσσυ Αντωνάτου

Η Γενική Γραμματέας

Σωτηρία Τζαννετάτου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις