Από που πάνε για τα Πουλάτα;

Αυτή είναι η μοναδική πινακίδα οδικής σήμανσης που υποδεικνύει το δρόμο που οδηγεί στα Πουλάτα και βρίσκεται στο ύψος της διασταύρωσης της επαρχιακής οδού Σάμης – Αγίας Ευφημίας λίγο πριν τον Καραβόμυλο.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, είναι πολύ παλιά και δυσδιάκριτη και συνεπώς μη ορατή σε όσους θέλουν να επισκεφθούν το χωριό μας. Επιπλέον είναι γραμμένη μόνο στα ελληνικά με αποτέλεσμα, ακόμη και αν την εντοπίσουν, να μην είναι κατανοητή στους αλλοδαπούς τουρίστες.

Να σημειωθεί ότι σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της περιοχής μας, υπάρχει μόνο μια ευδιάκριτη πινακίδα σήμανσης των Πουλάτων, η οποία βρίσκεται στη διασταύρωση της εθνικής οδού Αργοστολίου – Σάμης προς Χαλιωτάτα. Συνεπώς όσοι βρίσκονται στην πόλη της Σάμης ή στη βόρεια Κεφαλλονιά και έχουν προορισμό τα Πουλάτα, θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με χάρτες και GPS προκειμένου να τα εντοπίσουν.

Ενόψει και της τουριστικής περιόδου, ως poulatakefalonias.gr και προκειμένου να παρέχονται σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες οι σχετικές οδικές πληροφορίες, παρακαλούμε τους αρμοδίους να επιληφθούν του θέματος αντικαθιστώντας την φθαρμένη πινακίδα και τοποθετώντας τουλάχιστον δύο ακόμη σε κομβικά σημεία προκειμένου να κατατοπίζονται όσοι κινούνται προς Πουλάτα από Σάμη ή Καραβόμυλο.

Εξάλλου, ακόμη και σε περιόδους οικονομικής δυσπραγείας, το κόστος για λίγες πινακίδες είναι πραγματικά μηδαμινό.

 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις