Πάσχα 2016 στην Κέρκυρα με την Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας “Καποδίστριας”

Χριστός Ανέστη

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλους

Πάσχα 2016 στην Κέρκυρα όπου συμμετείχα σε όλες τις εκδηλώσεις με την Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας “Καποδίστριας”. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία σε ενα υπέροχο περιβάλλον όπου έδωσα και έμπρακτα την αγάπη μου στην μουσική και στις μπάντες.

Για πρώτη φορά μετα απο 10 χρόνια, η αναστολή λειτουργίας της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας με ανάγκασε να μην είμαι στο αγαπημένο μου νησί και κοντά στα αγαπημένα μου παιδιά, τους μουσικούς μου στις πιο ωραίες εκδηλώσεις μιας φιλαρμονικής που ειναι οι εκδηλώσεις του Πάσχα.

Εγω προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις και στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου μέσω της μουσικής και των γνώσεων μου να επιτύχω την αναβάθμιση της μουσικής παιδείας στο νησί μας και της σωστής μουσικής παρουσίας μιας φιλαρμονικής στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Ελπίζω οτι θα ευαισθητοποιηθούν και οι φορείς να στηρίξουν τις προσπάθειες μας.

Μαέστρος 
Ζωίτσα Αλεξία Μαρτσέλου

image6 image5 image4 image3
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις