“Μύρισε” καλοκαίρι στην Αγία Ευφημία

“Μύρισε” καλοκαίρι στην Αγία Ευφημία με όλα τα μαγαζιά να είναι ανοιχτά, τον κόσμο να κάνει τη βόλτα του ή να πίνει το ποτό του και τους πρώτους τουρίστες να έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα εστιατόρια της περιοχής, απόδειξη ότι η φετινή σεζόν έχει μπει με το δεξί.

Το αγκυροβόλιο του γραφικού παραθαλάσσιου χωριού της Αγίας Ευφημίας, ένα από τα πολλά στολίδια του νησιού μας, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του καλοκαιριού, είναι πλήρως εξοπλισμένο ενώ εκτός από νερό και ρεύμα πλέον παρέχει και ναυαγοσωστικά μέσα όπου χρειαστεί.

Εκεί συναντήσαμε τον Αντιδήμαρχο Πυλαρεών, Γεράσιμο Αλυσανδράτο, τον Πρόεδρο της Διαδημοτικής, Διονύση Κοκόση και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Νίκο Ανουσάκη να κάνουν την βόλτα τους και να συνομιλούν με κόσμο της περιοχής.

agiaefimia (8) agiaefimia (7) agiaefimia (5) agiaefimia (4) agiaefimia (3) agiaefimia (2)
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις