Με κατάνυξη τα 12 Ευαγγέλια στην Αγία Ευφημία

Με μεγάλη κατάνυξη διαβάστηκαν τα 12 Ευαγγέλια στον Ιερό Ναό Αγίας Ευφημίας στην Πύλαρο παρουσία πολλών πιστών.

Από νωρίς το απόγευμα οι Πυλαρινοί συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία του χωριού τους για να προσευχηθούν και να ακούσουν με ευλάβεια και συγκίνηση τον Ιερέα να διαβάζει τα 12 Ευαγγέλια των Αποστόλων που περιγράφουν τα γεγονότα από τη σύλληψη έως και την ταφή του Χριστού.

Στην Αγία Ευφημία βρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου Γεράσιμος Αλυσανδράτος, ο Πρόεδρος της Διαδημοτικής Διονύσης Κοκκόσης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, την λειτουργία παρακολούθησε και ο πρώην Δήμαρχος Πυλαρέων και Δημοτικός Σύμβουλος, Μάρκος Κοτσιλίνης.

agiaefimia (9) agiaefimia (10) agiaefimia (11) agiaefimia (12) agiaefimia (13) agiaefimia (14) agiaefimia (15) agiaefimia (16) agiaefimia (17) agiaefimia (18) agiaefimia (19) agiaefimia (20) agiaefimia (21)agiaefimia (1)

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις