Εορτασμός της Αναστάσεως στην πλατεία Αργοστολίου

Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου κατά την  συνεδρίαση της  στις 27/4/2016 αποφάσισε ομόφωνα να συμπορευτούμε με την πρόταση του  Μητροπολίτη μας και να προτρέψουμε τους κατοίκους μας να παρευρεθούν επί της πλατείας πέριξ του πάρκου της Αναστάσεως και οι έχοντες κατά νου την επίδειξη δύναμης με τις κροτίδες τους τουλάχιστον αυτή την στιγμή της λειτουργιάς της Αναστάσεως να σεβαστούν και δείξουμε σημεία πολιτισμού.

Το μέχρι σήμερα «έθιμο» της μάχης των κροτίδων αποτρεπτικό χαρακτήρα έχει στους κατοίκους μας που θέλουν να παραστούν με τις οικογένειες τους στην στιγμή της Αναστάσεως καθώς έχουν συμβεί πολλές φορές τραυματισμοί.

Παρακαλούμε σεβαστείτε αυτή την στιγμή.

 Ευχόμαστε ολόψυχα καλό Πάσχα και η Ανάσταση Χριστού να γίνει παράδειγμα για την Ανάσταση του πνεύματος σε μας τους ζωντανούς.

Για την Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  ΛΟΥΚΑΣ   ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ

 

 

                                                                                            

 

 

 




Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις