Παναγής Βλάχος: Το Μαντζαβινάτειο οδηγείται σε κλείσιμο

Κύριε Περιφερειάρχη, κυριε Αντιφερειάρχη και κύριε Δήμαρχε, αν και διανύουμε την εβδομάδα των Παθών θα ήθελα να σας μιλήσω για την χρόνια και συνεχιζόμενη εβδομάδα των παθών στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου στο οποίο η συνεχής απαξίωση το οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο.

Η συνεχής αιμορραγία που υφίσταται προς το κεντρικό νοσοκομείο Αργοστολίου στο προσωπικό του είναι τουλάχιστον προκλητική και ειδικά όταν αυτή γίνεται στους ιατρούς του Ματζαβινατείου Νοσοκομείου, οι οποίοι με έναν πρωτοφανή αλτρουϊσμό και εις βάρος της προσωπικής και οικογενειακής ζωής τους, αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να κρατήσουν αυτό το νοσοκομείο ανοιχτό και η κεντρική διοίκηση τους αποσπά στο κεντρικό νοσοκομείο Αργοστολίου αφήνοντας κενό το Μαντζαβινάτειο. Τότε μιλάμε για έγκλημα εναντίον μιας ολόκληρης περιοχής η οποία περιοχή δύο χρόνια μετά το σεισμό συνεχίζει να είναι απαξιωμένη και ερειπωμένη και σημειωτέον μιλάμε για μια περιοχή με γερασμένο πληθυσμό.

Θα μου πείτε τώρα κύριοι πρόσφατα βγήκαν χρήματα για την αναβάθμιση του νοσοκομείου, θετικό αλλά αν δεν υπάρξει προσωπικό στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και χρυσάφι να του βάλεις θα καταστεί νεκρό νοσοκομείο για αυτό κύριοι σας καλώ για άλλη μια φορά να σταματήσετε την αιμορραγία προσωπικού προς το κεντρικό νοσοκομείο Αργοστολίου και κυρίως των ελαχίστων ηρωικών ιατρών του Μαντζαβινατείου και να διεκδικείσετε προσωπικό και για τα δύο νοσοκομεία, είναι το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε για τον χειμαζόμενο λαό της Παλικής.

Βλάχος Παναγής

Πρώην νομαρχιακός σύμβουλος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις