Χρηματοδότηση 391.383,07€ από την ΠΙΝ για τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Ν. Κέρκυρας

Την σύμβαση κατασκευής του υποέργου “Συντήρηση οδικού δικτύου Π.Ε. Κέρκυρας – Νότιας Κέρκυρας”  τελικού προϋπολογισμού 391.383,07 ευρώ, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Συγκεκριμένα μετά από την κατακύρωση του αποτελέσματος της δημοπράτησης του εν λόγω έργου με τελικό προϋπολογισμό 391.383,07 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), και αφού είχαν ακολουθηθεί όλες οι διαδικασίες που ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία, αναδείχθηκε ο ανάδοχος κατασκευής του υποέργου και υπεγράφη η σύμβαση εκτέλεσης για να γίνουν τα απαραίτητα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου της Νότιας Κέρκυρας.

Το εν λόγω υποέργο εντάσσεται στο έργο «Συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων» με ΚΕ 2014ΕΠ52200002 και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο ανάδοχος του έργου ανέλαβε τη δέσμευση αποπεράτωσης του έργου εντός 8 μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις