Και επίσημα πλέον ξεκίνησε το Βικέντιος Δαμοδός τα δρομολόγια Αργοστόλι-Ληξούρι

Και επίσημα ξεκίνησε σήμερα τα δρομολόγιά του το νέο φέρι μποτ “Βικέντιος Δαμοδός” στη γραμμή Αργοστόλι-Ληξούρι, αναχωρώντας από το Ληξούρι γύρω στις 7.30 το απόγευμα και φτάνοντας στο λιμάνι του Αργοστολίου δέκα λεπτά πριν τις 8.

Το “Βικέντιος Δαμοδός” επρόκειτο να ξεκινήσει τα δρομολόγιά του κανονικά το πρωί τις  6.30 και μετά τις 10.30 αλλά λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο νησί μας δεν μπόρεσε τελικά να τα πραγματοποιήσει.

Το απόγευμα όμως που τα πράγματα είχαν ηρεμήσει έβαλε πλώρη για το Αργοστόλι. Για να καλωσορίσει το πλοίο το παρών στο Λιμάνι έδωσε και ο Λιμενάρχης Γιώργος Καλιτσουνάκης με τον ιδιοκτήτη της εφοπλιστικής εταιρείας, Θανάση Μοσχόπουλο να κατεβαίνει από τη Γέφυρα του πλοίου για να τον υποδεχτεί.

1-DSC06487

1-DSC06488

1-DSC06490

1-DSC06491

1-DSC06492

1-DSC06493
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις