Αποκλειστικό: Τη Δευτέρα 6.30 π.μ. “σφυρίζει” για πρώτη φορά το “Β. Δαμοδός”

Τελικά το νέο φέρι στη γραμμή Αργοστόλι-Ληξούρι είναι γεγονός. Τη Δευτέρα λοιπόν 6.30 πρωί ξεκινάει το πρώτο δρομολόγιο του “Βικέντιος Δαμοδός” από το Ληξούρι για Αργοστόλι, οπότε πλέον θα έχουμε δύο εταιρείες που θα εξυπηρετούν τους Κεφαλονίτες ως προς τη συγκεκριμένη διαδρομή.

Είναι δεδομένο ότι η τοπική κοινωνία επιδιώκει νέες επενδύσεις και σίγουρα είναι θετικό να ενισχύεται ο ανταγωνισμός σε όλους τους τομείς αφού μόνο μέσα από δυναμική επιχειρηματικότητα υπάρχει περίπτωση η οικονομία μας να μπει ξανά σε αναπτυξιακή τροχιά. Εμείς από την πλευρά μας συγχαίρουμε την πρωτοβουλία της γνωστής οικογένεια του Ληξουρίου για νέο φέρι μποτ στη γραμμή Αργοστόλι-Ληξούρι και ευχόμαστε στον νέο εφοπλιστή Θανάση Μοσχόπουλο καλά δρομολόγια και πάντα επιτυχίες.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις