Χριστουγεννιάτικη συνεστίαση στο Κάπιτολ από τη Χορωδία Αργοστολίου

Χριστουγεννιάτικη συνεστίαση ετοίμασε η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου για τα μέλη και τους φίλους της στον πολυχώρο Κάπιτολ.

Πριν τη γιορτή όλοι παρακολούθησαν τρία υπέροχα χριστουγεννιάτικα βίντεο με τον “Καρυοθραύστη” του Τσαικόφσκι , τον “ΜΕΣΣΙΑ” του Χέντελ και Χριστουγεννιάτικες συναυλίες, από μεγάλες χορωδίες και ορχήστρες ανά τον κόσμο, ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο που γύρισαν από το ταξίδι τους στην Ιταλία.

Ο κ. Λούζης ευχαρίστησε όλα τα μέλη, τους Χορωδούς, τους Μουσικούς αλλά και όσους στηρίζουν την προσπάθειά τους και ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Ηλία Κουρκουμέλη, οι οποίοι αμέσως μετά έδωσαν συγχαρητήρια στους Χορωδούς και ευχήθηκαν σε όλους Καλές Γιορτές.

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα υπέροχο γεύμα στο εστιατόριο Κάπιτολ, συντροφιά με μελωδίες στο πιάνο από τον Κώστα Αποστολάτο. Έγινε και η παρουσίαση του του Ημερολογίου του συλλόγου αφιερωμένο στις δραστηριότητες του 2015.

1-DSC02308

1-DSC02309

1-DSC02316

1-DSC02317

1-DSC02319

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις