Οι πρώτες Χριστουγεννιάτικες Ευχές στο Δήμο Κεφαλονιάς από το Ειδικό Σχολείο Φαρακλάτων

Μία ευχάριστα εορταστική έκπληξη περίμενε τους εργαζόμενους στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς, σήμερα, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015.

Μαθητές του Ειδικού Σχολείου Φαρακλάτων, συνοδευόμενοι από τους Εκπαιδευτές τους, ήλθαν στο Δημαρχείο, να ψάλλουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση.
Τους νεαρούς Μαθητές, υποδέχθηκε στην Κεντρική Αίθουσα του Μεγάρου, εκπροσωπώντας τον κ.Δήμαρχο, ο Α/Δήμαρχος Υγείας – Πρόνοιας, κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος και ευχαρίστησε τους Μαθητές και τους Εκπαιδευτικούς για την ευγενική πρωτοβουλία.
Τέλος, ο κ.Κεκάτος προσφέροντας μικρά συμβολικά δώρα ευχήθηκε Καλές Γιορτές, Υγεία και Πρόοδο και επεσήμανε τον συμβολισμό της επίσκεψης, υπογραμμίζοντας την σπουδαιότητα του εκπαιδευτικού έργου που επιτελείται στο Ειδικό Σχολείο Φαρακλάτων, που μαζί με το Ειδικό Σχολείο Περατάτων αποτελούν το εκπαιδευτικό καύχημα του Δήμου Κεφαλονιάς.

kek2

kek1

kek
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις