Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στο Κάπιτολ η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΕΘΚ

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ – ΚΑΠΙΤΟΛ , ΦΑΝΑΡΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ

{Καλήν εσπέραν άρχοντες κι’ αν είναι ορισμός σας Χριστού την θεία γέννηση να πω στ’ αρχοντικό σας …}
Καλωσορίσατε στην γιορτή μας , γιορτή που ετοιμάσαμε εμείς , τα παιδιά του Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κεφαλονιάς , για τους φίλους μας και τους δικούς μας….. για να νοιώσουμε όλοι μας όμορφα τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς . Να ευχηθούμε να έρθουν καλύτερες μέρες , αλλά και να υποσχεθούμε ότι θα προσπαθήσουμε πολύ για να υπάρχει ειρήνη στον κόσμο , να έχουμε εμείς τα παιδιά , όλα όσα είναι απαραίτητα για να ζούμε καλά και ευτυχισμένα .!!!
Το μυαλό μας αυτές τις γιορτινές μέρες , είναι κοντά στα παιδιά που υποφέρουν από τους πολέμους , την φτώχεια , τις αρρώστιες και την δυστυχία . Είναι κοντά στα παιδιά , που οι γονείς τους δεν έχουν δουλειά , σε αυτά που ακολουθώντας τους γονείς τους φεύγουν από τα σπίτια τους , για να σωθούν από τους πολέμους , σε αυτά που είναι άρρωστα και υποφέρουν . Στα παιδιά που δεν έχουν όλα όσα εμείς χαιρόμαστε καθημερινά .
Σε αυτά τα παιδιά , λοιπόν αφιερώνουμε αυτή την γιορτή και τους στέλνουμε την αγάπη μας και την υπόσχεση , ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σταματήσουν οι πόλεμοι και η φτώχια . Ότι θα κάνουμε όσα μπορούμε για ν’ απαλύνουμε τον πόνο των άρρωστων παιδιών . Για να είναι όλα τα παιδιά , χωρίς διακρίσεις , ευτυχισμένα σ’ ένα καλύτερο κόσμο !!!
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΊΝΕΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ , ΟΣΗ ΧΡΕΙΆΖΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΟΛΑ !!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!

Η γιορτή μας θα γίνει στο θέατρο ΚΑΠΙΤΟΛ , στο Φανάρι , Αργοστολίου , την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 , στις 5 μμ., και η είσοδος είναι ελεύθερη .

Το ΕΘΚ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις