Ε. Α. Σ. : Οφειλόμενη Απάντηση στη κ. Βασιλική Λ. Τζωρτζάτου

Θα ήταν και για εμάς πολύ εύκολο να υποκαταστήσουμε τη νόμιμη οδό και να απαντήσουμε δημόσια για τις εκκρεμότητες που έχουμε με τη συγκεκριμένη πρώην εργαζόμενη. Σημειώνουμε μόνο ότι διενεργούμε έλεγχο του φακέλου της και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.
Απορρίπτουμε την τακτική της, που φανερώνει έλλειψη επαγγελματισμού.
Σε κάθε περίπτωση ο Δρ. Σπυρίδων Α. Θεοτοκάτος δεν είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου (Εργοδότης) του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης.
Εφόσον η πρώην εργαζόμενη επιλέξει να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό θα είμαστε εκεί να απαντήσουμε με στοιχεία και επιχειρήματα.
Η δική μας πάντως τακτική και επιθυμία είναι να λύνονται οι όποιες διαφορές με διάλογο και φιλική διάθεση, χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού και δυσφήμισης στα μέσα ενημέρωσης ή δικαστικές εμπλοκές.
Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις