Απίστευτο: Απόντες …”οι καλικάτζαροι της αντιπολίτευσης” από τη μεγάλη γιορτή!!!

Για άλλη μία φορά η μειοψηφία στο Δήμο Κεφαλονιάς αποδείχθηκε μικρόψυχη και “κακομοίρικη” αφού οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης επέλεξαν τον ρόλο των “καλικάτζαρων” δεδομένου ότι άπαντες απουσίαζαν από τη μεγάλη γιορτή της πλατείας Αργοστολίου.
Φαίνεται ότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν συγκινούνται από το εορταστικό πνεύμα αλλά ούτε από τη δίψα του κόσμου για γεγονότα που να “σπάνε” τη μονοτονία και τη γενική κατάθλιψη που επικρατεί σε όλη τη χώρα λόγω της οικονομικής κρίσης.
Από την άλλη βέβαια και για να τους δώσουμε και ένα δικαιολογητικό οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και οι πρώην δήμαρχοι δεν αντέχουν τις συγκρίσεις που γίνονται με τη δική τους περίοδο όπου τις μέρες των εορτών όλα κυλάγανε μέσα σε μία μουντή ατμόσφαιρα και σε χαμηλούς τόνους. Προφανώς αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους επιλέγουν την οδό της απομόνωσης και της “γκρίνιας” ερχόμενοι σε ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της Κεφαλονιάς, που όχι μόνο γέμισε την πλατεία του Αργοστολίου αλλά έφυγε  και απόλυτα ικανοποιημένος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις