“Κάνουν πλάτες” σε εφοπλιστική εταιρεία οι Γκισγκίνης-Κουρούκλης;

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει στην τοπική μας κοινωνία το γεγονός ότι ενώ στον Πειραιά γίνεται χαμός για τις απολύσεις των εργαζομένων στο πλοίο “Ionian Star” που εκτελεί το δρομολόγιο Σάμη-Πάτρα με πλήθος ανακοινώσεων και αντιδράσεων από συνδικαλιστικές οργανώσεις αντίθετα στην Κεφαλονιά οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γκισγκίνης και Γιάννης Κουρούκλης, που σε άλλες περιπτώσεις απολύσεων “κάνουν τους τρελούς” στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση δεν έχουν “βγάλει άχνα”.

Την ίδια ακριβώς στάση, δηλαδή για το θέμα των απολύσεων, κρατάει μέχρι σήμερα και το Εργατικό Κέντρο Κεφαλληνίας και Ιθάκης. Αλήθεια, γιατί αυτή η σιωπή; Πως και ξαφνικά οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ “έγιναν αρνάκια”; Κάθε εξήγηση δεχτή και περιμένουμε απάντηση από όποιον έχει το πολιτικό φιλότιμο να την αποστείλει.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις