Ευχαριστίες από Γαλλία προς Κεφαλονιά για συμπαράσταση στο Εθνικό Πένθος

Από: κ.Patrick Ollier, Δήμαρχο Rueil Malmaison (Παρίσι – Γαλλία)
Προς : κ.Ευάγγελο Κεκάτο, Α/Δήμαρχο Κεφαλονιάς
Θέμα : Ευχαριστίες από Γαλλία προς Κεφαλονιά
για συμπαράσταση στο Εθνικό Πένθος
Δημαρχείο, 16 Νοεμβρίου 2015

κ. Αντιδήμαρχε, αγαπητέ φίλε,
Θέλω να σας ευχαριστήσω για το πρόσφατο γράμμα σας, με το οποίο μας εκφράσατε την αλληλεγγύη σας στις Γαλλίδες και στους Γάλλους, μετά τις επιθέσεις που διαπράχθηκαν στο έδαφός μας και από τις οποίες θρηνούμε 132 θύματα και πολλαπλούς τραυματίες, πολλοί από τους οποίους ευρίσκονται ακόμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση.
Αυτή την ημέρα Εθνικού Πένθους, όπως ορίστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το σύνολο των εργαζομένων στο Δήμο ,καθώς και πολυάριθμοι κάτοικοι του Rueil βρέθηκαν μπροστά στο Δημαρχείο , ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τα θύματα αυτού του δράματος και κράτησαν ενός λεπτού σιγή.
Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτή η φρικτή και απεχθής πράξη, που λυπεί βαρέως τη χώρα μας ,τραυματίζει βαθειά το σύνολο των συμπολιτών μας.
Παρόλα αυτά, δεν αμφιβάλλω για την ικανότητα της Γαλλίας να επιβεβαιώσει την προσήλωσή της στην ελευθερία και τη δημοκρατία και ότι μέσα από αυτή την επώδυνη δοκιμασία που περνάμε και που σείει τα θεμέλια της κοινωνίας μας, η εθνική αλληλεγγύη και η ανοχή θα δικαιωθούν απέναντι σε κάθε μορφή φονταμενταλισμού.
Ευχαριστώντας σας ακόμα μια φορά για το φιλικό σας μήνυμα,
Σας διαβεβαιώνω αγαπητέ φίλε, κ. Αντιδήμαρχε , για τα καλύτερα των αισθημάτων μου .
Σ ευχαριστώ για το μήνυμα φιλίας και αλληλεγγύης.

Φιλικά
Patrick Ollier
Πρώην Υπουργός
Βουλευτής του Hauts- de- Seine

france

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις