Αποκλειστικό: Σε δικαστική κηδεμονία γνωστός παραδημοσιογράφος του νησιού μας;

Αίσθηση έχουν προκαλέσει στη μικρή μας κοινωνία οι πληροφορίες ότι γνωστός παραδημοσιογράφος είναι πιθανόν να τεθεί σύντομα υπό δικαστική κηδεμονία κατόπιν σχετικής αιτήσεως συγγενικών του προσώπων.

Πρόκειται για γνωστό ηλικιωμένο ο οποίος διατηρεί ιστοσελίδα μη έχοντας κάτι άλλο να κάνει στη ζωή του κάθεται όλη μέρα στο διαδίκτυο βρίζοντας και συκοφαντώντας ανεξέλεγκτα πρόσωπα και προσωπικότητες από την τοπική πολιτική σκηνή.

Και ναι μεν μέχρι σήμερα ήταν πολλοί αυτοί που είχαν δείξει κατανόηση και είχαν αποφύγει τα δικαστικά μέτρα αλλά από ότι φαίνεται πλέον συγγενικά του πρόσωπα βλέποντας ότι η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο ετοιμάζονται να καταθέσουν αίτηση για δικαστική κηδεμονία ώστε ο συγκεκριμένος “ασθενής” να τεθεί υπό κάποιο έλεγχο. Βέβαια η συγκεκριμένη είδηση δεν είναι και “βόμβα” αφού ο συγκεκριμένος παραδημοσιογράφος έχει λίγο-πολύ “πιτσιλίρει” εδώ και χρόνια ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει αντικείμενο χλευασμού από παρέες σε διάφορα καφενεία του νησιού μας. Φαίνεται όμως ότι πλέον αυτοί που τον αγαπάνε δεν θα τον αφήσουν άλλο απροστάτευτο και θα ζητήσουν τη συνδρομή της δικαιοσύνης ώστε να δοθεί μία λύση στο πρόβλημα του συγκεκριμένου ανθρώπου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις