Το Σάββατο 5/12 στην ραδιοφωνική εκπομπή “Να σου πω μία ιστορία;”-Ο Ερωτόκριτος

Το Σάββατο 5/12, στις 3.00-4.00 μ.μ., στη ραδιοφωνική μας εκπομπή για παιδιά “Να σου πω μια ιστορία;” ελάτε να διαβάσουμε και να τραγουδήσουμε τις περιπέτειες και τα παθήματα του Ερωτόκριτου και της αγαπημένης του Αρετούσας!
Στην παρέα μας θα είναι τηλεφωνικά και οι συγγραφείς του βιβλίου «Ερωτόκριτος» (εκδ.Διάπλαση) που διασκεύασαν το επικό ποίημα του Βιτσέντζου Κορνάρου, κυρίες Κατερίνα Μουρίκη και Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη.
Αλλά και ο ‘Δεκατρής’ από τα «Ελληνικά Παραδοσιακά Παραμύθια, τ.Α’» της Χρυσάνθη Καραΐσκου (εκδ.Διάπλαση) θα μας κρατήσει συντροφιά! Τηλεφωνώντας στο 26710-25361 στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ της εκπομπής ένα παιδί θα κερδίσει ΔΩΡΟ το βιβλίο «Ερωτόκριτος», προσφορά των εκδ. Διάπλαση!
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Καλλιόπη Λιοσάτου, Θεατροπαιδαγωγός
ΜΟΝΟ στον Ionian Galaxy 90,8!
ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ:ioniangalaxy.gr,
(επιλέγοντας το πεδίο: ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ) και στο http://www.onradio.gr/player.php?id=544
Τηλ. εκπομπής:26710-25361!
Σας περιμένουμε!!!
Kεφαλονιά – Ionian Galaxy 90.8
Ακούστε ζωντανά στο OnRadio, Ionian Galaxy 90.8 http://www.ioniangalaxy.gr – Phone: 26710 25361
onradio.gr
stories

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις