Κερδίζει πόντους ο Παπαναστασάτος

Παρότι η αντιπολίτευση και τα φιλικά σε αυτή site τον “χτυπάνε” ανηλεώς για προφανείς λόγους εν τούτοις ο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς Γεράσιμος Παπαναστασάτος έχει αποδείξει όλο αυτό το διάστημα ότι έχει και τις ικανότητες και το δυναμικό που απαιτείται για να βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Δεδομένου δηλαδή ότι ο σκοπός των παρατάξεων την αντιπολίτευσης είναι σε όλα τα  συμβούλια, αν είναι δυνατόν, να μην περνάει ούτε ένα θέμα, αλλά να εξαντλείται όλος ο χρόνος σε ανούσιους καυγάδες, ερωτήσεις, και εκτός ημερησίας άσχετα θέματα, είναι σαφές ότι ο Γεράσιμος Παπαναστασάτος είναι ιδιαίτερα πετυχημένος ως Πρόεδρος του Δ.Σ. αφού σε κάθε συνεδρίαση εν τέλει τα σημαντικά ζητήματα προχωράνε, οι ορθές αποφάσεις λαμβάνονται και ο Δήμος προχωράει το έργο του, κόντρα στα ουρλιαχτά των ανντιπολιτευόμενων.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις