“Εκτός ελέγχου” ο Ρουχωτάς-Την “έπεσε” και στον Γαλιατσάτο

“Όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει” ο Δημοτικός Σύμβουλος της ήσσονος αντιπολίτευσης Βασίλης Ρουχωτάς καθώς μετά από τις συνεχείς “ψευτοκαταγγελίες” του εις βάρος του Δήμου Κεφαλονιάς, τώρα “την έπεσε” και στον Περιφερειάρχη, Θόδωρο Γαλιατσάτο.

Κατά πως φαίνεται ο Βασίλης Ρουχωτάς δεν έχει μπορέσει να ξεπεράσει το “χτύπημα” των τελευταίων δημοτικών εκλογών που ενώ νόμιζε ότι θα είναι με νικηφόρα παράταξη, εν τέλει κατέληξε με τους “τρίτους και καταϊδρωμένους”, αφού τόσο ο λαός της Παλικής όσο και ο λαός της Κεφαλονιάς γενικότερα γύρισε την πλάτη στους λαϊκισμούς του και στα “τρελά σκηνικά” που δημιουργεί κατά κόρον ο Βασίλης Ρουχωτάς.

Να δούμε τώρα ποιος έχει σειρά να …”τον καταγγείλει” ο Ρουχωτάς.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις