Την ώρα που ο ελληνικός λαός υποφέρει για να τα βγάλει πέρα, κάποιοι Υπουργοί της Κυβέρνησης, με τακτικές «Γκόρτσου», προσπαθούν να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον. Κι όλα αυτά μοιράζοντας το κρατικό χρήμα με το τσουβάλι, όλως τυχαίως, στην εκλογική τους περιφέρεια!

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα του Αθηναϊκού τύπου ο Σταύρος Κοντονής αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της νοοτροπίας, που όχι μόνο οδήγησε τη χώρα στο γκρεμό αλλά όπως φαίνεται θα την πάει ακόμη παρακάτω. Βλέπετε όταν στην τρίτη κυβέρνηση του μνημονίου, η τακτική του «δώσε κρατικό χρήμα κι… αγόρασε ψηφαλάκια», ζει και βασιλεύει, αντιλαμβάνεσαι πως οι πολιτικοί αγρόν αγοράζουν. Εν προκειμένω συνθετικό τάπητα και ηλεκτροφωτισμό! Πριν καλά-καλά συμπληρώσει ένα χρόνο στα καθήκοντα του και με δεκάδες στάδια να ρημάζουν αφημένα στη μοίρα τους, παρότι φιλοξενούν κάθε εβδομάδα δεκάδες χιλιάδες φιλάθλων, ο Σταύρος Κοντονής… έσπευσε να εγκρίνει το έργο προϋπολογισμού 995.000 ευρώ για να αλλάξει τα φώτα και να τοποθετήσει συνθετικό τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών!
Όλως τυχαίως ο Υπουργός που μας έχει φλομώσει περί αμεροληψίας και ίσων αποστάσεων, με συνοπτικές διαδικασίες έτρεξε πιο γρήγορα και από τον… Μπολτ, ώστε την 1η Δεκεμβρίου να γίνει η δημοπρασία για την εταιρία που θα αναλάβει το έργο.

dak

Φυσικά το έργο του «πολυμήχανου» υπουργού δεν σταματάει εδώ μιας και μαθαίνουμε ότι παίρνει τηλέφωνα αριστερά και δεξιά ώστε να μεροληπτήσουν κάποιοι συνέδελφοι του υπουργοί για ναυτιλιακή εταιρία, Ζακυνθινών συμφερόντων, με σκοπό φυσικά το …καλό της κομματικής του πελατείας.
Και δεν σταματάμε εδώ… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο… τυφώνας Κοντονής, έχει δρομολογήσει ήδη και την κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου της Παναγούλας (όλως τυχαίως επίσης στη Ζάκυνθο), το κόστους του οποίου θα ξεπεράσει το 1.500.000 ευρώ!!!
Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που μόλις ανέλαβε υπουργός, όλος τυχαίως, «εξαφάνισε» τις 560.000 ευρώ που είχε εγκρίνει ο προηγούμενος υπουργός και μάλιστα με συγκεκριμένο κωδικό για το Στάδιο Αργοστολίου.

Πηγή: e-kefalonia.net