“Καμένο χαρτί” ο Β. Ρουχωτάς-Τον “αδειάζει” η παράταξη Καλαφάτη

Παντελώς μόνος έχει μείνει ουσιαστικά ο Δημοτικός Σύμβουλος της ήσσονος αντιπολίτευσης Βασίλης Ρουχωτάς καθώς είναι πλέον πρόδηλο ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης Καλαφάτη δεν τον αναγνωρίζουν ως επικεφαλής και δεν τον ακολουθούν στον ακραίο και μοναχικό δρόμο που έχει επιλέξει, δηλαδή στο δρόμο των φωνών, των κραυγών, των ουρλιαχτών, των παραισθήσεων, και των εμμονών.

Με εξαίρεση δηλαδή τον Σπύρο Σαμούρη ο οποίος τον ακολουθεί οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης Καλαφάτη (Ανδρέας Ζαπάντης, Σκλάβος, Σταμούλης) δυσφορούν ολοφάνερα από την ακραία και εκτός πολιτικής λογικής στάση του Β. Ρουχωτά και ως εκ τούτου είτε αποφεύγουν να παρουσιαστούν στα Δημοτική Συμβούλια είτε έρχονται για ελάχιστη ώρα και αποχωρούν γρήγορα χωρίς να μιλήσουν.

Είναι μοιραίο όποιος ακολουθεί τον δρόμο της πολιτικής “παράνοιας”  να μένει μόνος και πολιτικά “απαξιωμένος” και φαίνεται ότι ο Βασίλης Ρουχωτάς έχει φθάσει πλέον στο τελευταίο σκαλί του πολιτικού “κατήφορου”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις