Δυσφορία στην Ενωμένη Τετράπολη για Β. Ρουχωτά

Είναι κοινό μυστικό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι σημαντικά πρόσωπα της πρώην παράταξη Αλέκου Καλαφάτη “Ενωμένη Τετράπολη”, είναι σφόδρα δυσαρεστημένοι από την γραμμή που ακολουθεί ο διάδοχός του στο Δημοτικό Συμβούλιο, Βασίλης Ρουχωτάς.

Πιο συγκεκριμένα η “γραμμή” Ρουχωτά για “Όχι σε όλα” και η έντονη λαϊκίστικη επιχειρηματολογία του Βασίλη Ρουχωτά έχουν δημιουργήσει μεγάλη δυσαρέσκεια στους κόλπους της ελάσσονος αντιπολίτευσης όπως και η επιλογή του η “Ενωμένη Τετράπολη” να έχει γίνει ένα είδος πολιτικής “ουράς” της παράταξης του Μιχαλάτου.

Οι γκρίνιες πλέον δεν είναι λίγες και μην αποκλείετε στο προσεχές μέλλον να υπάρξουν ισχυρές διαφοροποιήσεις απ΄την πολιτικά αλλοπρόσαλλη τακτική του Βασίλη Ρουχωτά.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις