Κύριε Ρουχωτά, ποιος ευθύνεται για το “μπαστούνι” που έπεσε;

Ένα άλλο μεγάλο θέμα για το οποίο οφείλει να δώσει απαντήσεις ο πρώην Δήμαρχος Παλικής Βασίλης Ρουχωτάς, αναδείχθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Για την ακρίβεια τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα της επέκτασης του λιμανιού του Ληξουρίου-Τύπου “μπαστουνιού” το οποίο είχε λάβει χώρα επί δημαρχίας Ρουχωτά, πλην όμως με τους σεισμούς του 2014 κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Πραγματικά είναι απορίας άξιο πως ένα τόσο πρόσφατο έργο για το οποίο δαπανήθηκε δημόσιο χρήμα δεν άντεξε καθόλου στους σεισμούς, πολύ περισσότερο όταν την πολιτική εποπτεία του συγκεκριμένου έργου την είχε ο πρώην Δήμαρχος Παλικής, Βασίλης Ρουχωτάς, ο οποίος είχε και την ιδιότητα του Πολιτικού Μηχανικού.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα που σίγουρα και αυτό πρέπει να απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς, αφού πρέπει να δοθούν δημόσιες εξηγήσεις σχετικά με την κατάρρευση ενός τόσο πρόσφατου έργου το οποίο είχε κατασκευαστεί επί θητείας του Βασίλη Ρουχωτά.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις