Σε ξένη περιουσία χτίστηκε το Γήπεδο Ληξουρίου από τον πρώην Δήμο Παλικής;

Μία σοβαρή καταγγελία έγινε για τον πρώην Δήμο Παλικής στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο καθώς αποκαλύφθηκε ότι σύμφωνα με τον Συνήγορο του Πολίτη, ο πρώην Δήμος Παλικής επί θητείας Βασιλή Ρουχωτά, είχε ανεγείρει τμήμα του γηπέδου Ληξουρίου σε ιδιοκτησία ιδιώτη!!!

Πρόκειται για μία τραγελαφική υπόθεση, αφού είναι όντως κωμικοτραγικό, ο πρώην Δήμος Παλικής να έχει κάνει μία τόσο μεγάλη γκάφα, πολύ περισσότερο όταν εκείνη την περίοδο Δήμαρχος Παλικής ήταν ο και Πολιτικός Μηχανικός, Βασίλης Ρουχωτάς, οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Η υπόθεση αυτή από ότι φαίνεται έχει πολλές πτυχές ενώ είναι πολύ πιθανόν το πόρισμα του Συνήγορου του Πολίτη, που είναι κόλαφος για τον πρώην Δήμο Παλικής, να έρθει σύντομα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να αποδοθούν ευθύνες.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις