“Πονάει” …η δεύτερη φορά Αριστερά

Περιμένοντας στην ουρά για να …διαγραφεί, πληρώσαμε την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, σήμερα έπεσαν και οι “τίτλοι τέλους” με τις υπογραφές για την παραχώρηση των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων της χώρας ανάμεσα σε αυτά και της Κεφαλονιάς.

Τι έχουν να πουν τώρα όσοι ψήφισαν πρώτη και δεύτερη φορά Αριστερά; Φαίνεται ότι τα φροντιστήρια που είχε αναφέρει και ο Βαγγέλης Μειμαράκης στην Βουλή πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου και που παρακολουθεί ανελλιπώς ο Αλέξης αποδίδουν καρπούς.

Όσο για τα ισοδύναμα δεν έχουν παρά να κοιτάξουν τα του οίκους τους μέσα στη βουλή και να αρχίσουν τις μειώσεις από τις συντάξεις και τους παχυλούς μισθούς που παίρνουν κάθε μήνα.

Εύγε Αλέξη! Διαγωγή: Κοσμιωτάτη, Βαθμός: 10′

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις