Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου θα φωταγωγηθεί το Μνημείο της Γέφυρας De Bosset

Με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015, στις 19.30 στην προκυμαία απέναντι της Εκκλησίας της Παναγίας – Σισσιώτισσας, στην Εκδήλωση φωταγώγησης  του Ιστορικού Μνημείου του Οβελίσκου της Γέφυρας De Bosset, στα πλαίσια της Συμμετοχής του Δήμου Κεφαλονιάς στην παγκόσμια εκστρατεία για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Την ίδια στιγμή θα φωταγωγηθούν, με το μπλε, ως επίσημο χρώμα του Ο.Η.Ε., περισσότερα από 150 μνημεία σε 45 και πλέον Χώρες σε όλο τον κόσμο.
Η Κεφαλονιά, ως καθιερωμένο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νησί της Ειρήνης , της Αλληλεγγύης και του Διαλόγου, προσθέτει και τη δική της φωνή στα υποστηρικτικά Μηνύματα του Διεθνούς Οργανισμού, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα περαιτέρω ευαισθητοποίησης της Παγκόσμιας κοινότητας στην ουσιαστικότερη αντιμετώπιση και φροντίδα της εν εξελίξει τραγωδίας των Προσφύγων στο Αιγαίο Πέλαγος.
Την οργανωτική επιμέλεια της Εκδήλωσης έχει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών.

Αλέξανδρος Παρίσης
Δήμαρχος Κεφαλονιάς

ohe
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις