ΕΠΕΙΓΟΝ: Ενημέρωση Επαγγελματιών πρώην Δήμου Σάμης

 «Προετοιμασία συγκέντρωσης για πρώτη συζήτηση Δημιουργίας ΣΥΛΛΟΓΟΥ των επαγγελματιών του Δημοτικού Διαμερίσματος Σάμης .

Αφορά όλους γενικά τους επαγγελματίες –εμπόρους- Μικροβιοτέχνες –Ξενοδόχους- Ενοικιαζόμενα δωμάτια –Τουριστικά γραφεία –Συνεργεία –Εργαστήρια παντός τύπου – καντίνες – Ταχι – Ηλεκτρολόγους – Υδραυλικούς- Λογιστές – Συμβολαιογράφους – Δικηγόρους – οικοδόμους – Πλανόδιους αδειούχους , κομωτές, κομώτριες και γενικώς όλοι όσοι έχουν επαγγελματιοκό Α.Φ.Μ. της περιοχής Σάμης –Καραβομύλου – Αντισάμου –Ζερβάτων – Τζανετάτων –Καταποδάτων –Γριζάτων – Χαλιωτάτων – Πουλάτων και Πυργιού .

Οι δύσκολες εποχές και τα προβλήματα που βιώνουμε , θέλουν λύσεις Συλλογικές και εκπροσώπηση δυνατού φορέα για συζήτηση και εύρεση λύσεων , διεκδίκησης αιτημάτων και εναντιώσεων στην υποβάθμιση της περιοχής Σάμης .
Η παρουσία όλων σας θα είναι επιβεβαίωση της ανάγκης ενάρξεως δημιουργίας του φορέα αυτού και ιδιαίτερα οι νέοι απασχολούμενοι είναι ευκαιρία να παρασύρουν και τους παλιούς από « το ωχ αδελφέ μία από τα ίδια», μαζί όλοι μπορούμε να τα καταφέρουμε , οι προτάσεις όλων θα δημιουργήσουν και τις προϋποθέσεις της δημιουυργίας αυτού του φορέα .
Ας δημιουργήσουμε Σύλλογο που θα έχει : ΦΩΝΗ – ΔΥΝΑΜΗ –ΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
Επαγγελματίες
Δημ.Διαμερίσματος Σάμης
Παρακαλούμε όπως
Παρακολουθείτε για επόμενη ενημέρωση
Θα ανακοινωθούν, τόπος πρώτης συνάντησης και τηλέφωνα επικοινωνίας.

http://vlahatasamis.gr/
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις