Συναντήσεις με τους υπουργούς Σπίρτζη και Μπαλάφα είχε η Βουλευτής

Αθήνα , 3/10/2015

Διαδοχικές συναντήσεις με τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστο Σπίρτζη και τον Υφυπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μπαλάφα είχε χθες η Βουλευτής του νομού, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.
Τα ζητήματα που συζητήθηκαν με τον κ. Χ. Σπίρτζη αφορούσαν α) τη διαδικασία οριοθέτησης των πλημμυροπαθών περιοχών, β) την τακτική και συστηματική καταβολή της επιδότησης ενοικίου και φιλοξενίας στους σεισμόπληκτους της Παλλικής, γ) την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά τη συμμετοχή της αμοιβής του μηχανικού στη στεγαστική συνδρομή, τα ξυλόπηκτα και τα ασύμφορα κτήρια, δ) την επίσπευση της κατεδάφισης των επικίνδυνων κτισμάτων και κατασκευών και ε) την επιτάχυνση της διαδικασίας αποκατάστασης των Εργατικών Κατοικιών Ληξουρίου.
Με το κ. Γ. Μπαλάφα συζητήθηκε το θέμα των αποζημιώσεων για τις πρόσφατες πλημμύρες και η στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου Ιθάκης.

Με τιμή,
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Βουλευτής
Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις