Ομαλά κυλάει η εκλογική διαδικασία στα Δαυγάτα

Σε ντέρμπι για γερά νεύρα αναμένεται να εξελιχθεί, σύμφωνα και με τις δημοσκοπήσεις, η σημερινή εκλογική αναμέτρηση με τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς να εναλλάσονται στην κορυφή, αλλά με μικρό ποσοστό διαφοράς το ένα από το άλλο, κάνοντας σχεδόν αδύνατη μία σίγουρη πρόβλεψη για το ποιος τελικά θα αναδειχθεί νικητής.

Ένα είναι σίγουρο όποιος και να περάσει μπροστά θα πρέπει να συνεργαστεί με τα άλλα κόμματα για να μπορέσει να δημιουργήσει μία κυβέρνηση με το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου να προτιμάει μία κυβέρνηση συνεργασίας των δύο μεγάλων κομμάτων ή έστω μία οικουμενική κυβέρνηση έτσι ώστε να υπάρξει η απαραίτητη σταθερότητα που χρειάζεται η χώρα μας για να προχωρήσει μπροστά.

Κάνοντας μία βόλτα νωρίτερα από τα εκλογικά τμήματα περάσαμε και από το εκλογικό τμήμα Δαυγάτων με την εκλογική διαδικασία να κυλάει ομαλά από νωρίς το πρωϊ και τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών και σε αυτή την εκλογική μάχη για την καλύτερη εκπροσώπηση των νησιών μας.

davata6 davgata2 davgata3 davgata4 davgata5 ddavgata
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις