Τέρενς Κουϊκ: Οι ΑΝ.ΕΛ. αποτελούν εγγύηση σταθερότητας για τη χώρα

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα στα τοπικά ΜΜΕ ο πρώην υφυπουργός για το Συντονισμό Κυβερνητικού Έργου, Τέρενς Κουίκ, στο ξενοδοχείο Μουϊκης, στο Αργοστόλι.

Ο κ. Κουϊκ πλαισιωμένος από τους υποψήφιους βουλευτές με το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ για την Κεφαλονιά, Κατερίνα Στάβερη, Γεωργία Μικελάτου και Κώστα Κατσαμπίρη, αλλά και τον Συντονιστή για τους ΑΝ.ΕΛ., Βασίλη Καμπίτση, τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούν εγγύηση σταθερότητας για την πορεία της χώρας.

Σχολίασε την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι εκλογές έπρεπε να είχαν γίνει την προηγούμενη Κυριακή, με τον Μειμαράκη και τον Λαφαζάνη να παίζουν με τις διευρυνητικές εντολές. Ενώ συνέχισε ο κ. Κουικ: “Ο κόσμος θα καταλάβει την Κυριακή ποιοι ήταν εκείνοι που παρόλο που πληγώθηκε η συνείδησή τους, προτιμήσαμε να πυροβολήσουμε τα πόδια μας από το να αφήσουμε να πυροβοληθεί η Ελλάδα”.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρουν όσον αφορά το νέο μνημόνιο που υπέγραψαν, για την διαφθορά ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούν την απόλυτη εγγύηση για την πάταξή της, για τον ΕΝΦΙΑ ανέφερε ότι θα πληρωθεί και φέτος ενώ στην πορεία θα γίνουν αλλαγές έτσι ώστε οι φτωχοί να πληρώνουν λιγότερο και οι πλούσιοι να πληρώνουν περισσότερο, προς το παρόν όπως τόνισε και η κα Στάβερη η μόνη ενημέρωση που υπάρχει από πλευράς υπουργείου είναι ότι μόνο όσα σπίτια έχουν χαρακτηριστεί κόκκινα και κίτρινα θα απαλλαγούν.

Ο κ. Κουικ αναφέρθηκε και στο επίκαιρο και καυτό θέμα της συγκοινωνίας Πάτρας-Σάμη λέγοντας ότι οι ΑΝ.ΕΛ. και ο ίδιος προσωπικά έδωσε μάχη για να μπει το καράβι στη γραμμή, με τον Γεράσιμο Πετράτο, τον Περιφερειάρχη των ΑΝ.ΕΛ. να είναι σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Δρίτσα, την ώρα που κάποιοι παράγοντες της Κεφαλονιάς χλεύαζαν και τορπίλιζαν την προσπάθεια αυτή.  Ο Τέρενς Κουϊκ για το συγκεκριμένο ζήτημα έδωσε τον λόγο του ότι μετά τις εκλογές θα γίνει εκτενή έρευνα για το θέμα αυτό.

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου έγινε η παρουσίαση των τριών υποψηφίων βουλευτών με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

1-DSC02640 1-DSC02642 1-DSC02644 1-DSC02645 1-DSC02648 1-DSC02649 1-DSC02650 1-DSC02651 1-DSC02654

1-DSC02652

ΚΟΥΙΚ

ανελ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις