Για πραγματική φροντίδα και περιποίηση μαλλιών, Kομμωτήριο Hair Prestige

Η σωστή περιποίηση των μαλλιών αποτελεί το Α και το Ω για όλες τις γυναίκες καθώς δεν επηρεάζει μόνο τον τρόπο που μας βλέπουν οι άλλοι αλλά μπορεί να έχει επιπτώσεις και στην ψυχολογία μας.

Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να βρούμε το κατάλληλο κομμωτήριο, εκείνο που διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, ικανό να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, και να τονώσει την αυτοπεποίθησή μας, με το ιδανικό κούρεμα, το σωστό βάψιμο ή οποιαδήποτε άλλη αλλαγή θελήσουμε να κάνουμε.

Ένας τέτοιος χώρος είναι το κομμωτήριο Hair Prestige στο Αργοστόλι, το οποίο διαθέτει μοντέρνα διακόσμηση και ευχάριστο περιβάλλον που από τη στιγμή που θα περάσεις από έξω σε τραβάει να μπεις μέσα και να αφεθείς στα ικανά και έμπειρα χέρια της ιδιοκτήτριας Βασιλικής Γαβριελάτου, η οποία θα σε συμβουλεύσει και θα σε καθοδηγήσει στο να πάρεις την σωστή απόφαση για το πως θέλεις τα μαλλιά σου.

Το κομμωτήριο Hair Prestige διαθέτει αυθεντικά επαγγελματικά προϊόντα κορυφαίων εταιρειών όπως της WELLA και της L’OREAL, την καινοτόμο θεραπεία OLAPLEX η οποία εφαρμόζεται μόνο σε εξειδικευμένα κομμωτήρια και η οποία δίνει όγκο στην τρίχα ενώ δυναμώνει τα άτονα και λεπτά μαλλιά, με αποτέλεσμα να μην σπάει η τρίχα με ντεκαπάζ, πιστολάκι, ή ισιωτικό.

Επίσης στο κομμωτήριο Hair Prestige θα βρείτε και την αυθεντική ισιωτική κρέμα μαλλιών Brazillian με Κερατίνη, η επαναστατική αυτή θεραπεία αφήνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και προπάντων υγιή.

Η ιδιοκτήτρια Βασιλική Γαβριελάτου υποδέχεται τον κάθε πελάτη πάντα με χαμόγελο και ευγένεια, ενώ τα εργαλεία που χρησιμοποιεί είναι τελευταίας τεχνολογίας, όπως θερμαινόμενο ψαλίδι κουρέματος (Thermo Cut System JAGUAR TC 400), είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο κουρέματος που με την βοήθεια της θερμότητας αφαιρεί την ψαλίδα από τα μαλλιά, αλλά παράλληλα είναι  κατάλληλο και για δημιουργία καινοτομικών στυλ.

Το κομμωτήριο Hair Prestige ενδιαφερέται για την υγιεινή των πελατών του με όλα τα εργαλεία να αποστειρώνονται συνεχώς και ο κάθε πελάτης να έχει την δική του καθαρή και αποστειρωμένη πετσέτα μίας χρήσης.

Αν θέλετε και εσείς να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία φροντίδας και να ανανεώσετε το look σας δεν έχετε από το να κλείσετε ραντεβού στο τηλέφωνο 26710-20188 ή να περάσετε από το κομμωτήριο και να μιλήσετε με την ίδια την υπεύθυνη.

1-DSC02633 1-DSC02635 1-DSC02636 1-DSC02637

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις