Η 1η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Ιονίων Νήσων είναι γεγονός!

Συνεδρίασε υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρου Γαλιατσάτου η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων (ΠΕΙΦ) , η οποία ας σημειωθεί δεν είχε λειτουργήσει ποτέ από την έναρξη εφαρμογής του «Καλλικράτη» που την καθιέρωσε μέχρι και σήμερα!

Στην συνεδρίαση αυτή αναλύθηκαν από τον περιφερειάρχη οι αρμοδιότητες της ΠΕΙΦ και στην συνέχεια αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος μεταξύ των μελών της για την αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός Προγράμματος δράσης με σαφές και δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα.
Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν στα μέλη τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του έργου «εξειδίκευση του πρότυπου συστήματος ένταξης της ισότητας των φύλων στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και στον δήμο Κέρκυρας» , έργο που υλοποιεί η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, τα συμπεράσματα του οποίου θα αξιοποιηθούν στον σχετικό σχεδιασμό της ΠΙΝ.
Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ημερίδα στην Κέρκυρα εντός του προσεχούς Οκτωβρίου.
Στην ΠΕΙΦ συμμετέχουν επίσης η κα Μοσχάτ Μαρίνα, η κα Τσιμπούλη Θεοφανή, η κα Τσιρίδου Λιάνα και η κα Κουτσουμπού Ελένη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις