Συνεχίζονται οι αστυνομικές δράσεις στην Κεφαλονιά για την προστασία της εμπορικής δραστηριότητας

Ειδικά κλιμάκια ελέγχων, αποτελούμενα από αστυνομικούς, των αρμόδιων κατά περίπτωση αστυνομικών υπηρεσιών της Κεφαλονιάς, πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στις τουριστικές περιοχές του νησιού.

Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται για την προστασία της τουριστικής εμπορικής δραστηριότητας εντάσσονται σε ειδικό σχεδιασμό των αστυνομικών υπηρεσιών, ο οποίος εφαρμόζεται από την έναρξη της θερινής περιόδου.

Ειδικότερα οι αστυνομικές δράσεις που αναπτύχθηκαν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, στην Κεφαλονιά, για τον έλεγχο την νόμιμης λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, είχαν ως αποτέλεσμα σε σύνολο (47) ελέγχων να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε (8) περιπτώσεις ιδιοκτητών και υπευθύνων λειτουργίας για διάφορα αδικήματα.
Επιπλέον βεβαιώθηκαν ακόμη (11) παραβάσεις για κατάληψη αιγιαλού, τροποποίηση όρων λειτουργίας καταστήματος και στέρηση αδείας μουσικών οργάνων.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις