Τεράστια η επιτυχία του Φεστιβαλ SeaNema-Μπράβο στο Δήμο

Τελικά η επτυχία του Φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου στον Πλατύ Γιαλό που διοργανώθηκε από τον Δήμο Κεφαλονιά βασισμένο στην πρωτοβουλία του Βασιλη Κεκάτου ήταν τεράστια.

Πραγματικά ο κόσμος αγκάλιασε την καινοτόμο ιδέα και κατέκλυσε τον Πλατύ Γιαλό για να απολαύσει τις ταινίες του Φεστιβάλ, σημειώνουμε δε ότι ήταν πολύ μεγάλη η συμμετοχή της νεολαίας του νησιού μας αλλά και των επισκεπτών κάτι που σημαίνει ότι ο κόσμος διψάει για νέες ιδέες και καινούργια πράγματα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ανερχόμενο σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτο για την υπέροχη ιδέα του αλλά και για το “τρέξιμο” της όλης ιστορίας, όπως αξίζουν συγχαρητήρια και στον Δήμο Κεφαλονιάς που για άλλη μία φορά έδειξε ότι ξέρει να πρωτοπορεί στα πολιτιστικά δρώμενα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις